Handelsbetingelser

Her finder du Cervantes Boghandels handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Website: cervantesboghandel.dk

Virksomhedens juridiske navn: Cervantes Boghandel I/S

Organisationsform: I/S

CVR: 42395935

Virksomhedsadresse: Kingosgade 3, 1623 København, Danmark.

E-mailadresse: info@cervantesboghandel.dk

Telefonnummer: 71 44 68 37

Virksomhedens etableringsår: 2021

Betaling

På cervantesboghandel.dk kan der betales med: Dankort, VISA/Dankort, MobilePay, VISA Electron, Mastercard, Maestro, eDankort og JCB. Der kan ikke betales med tilgodebevis på cervantesboghandel.dk.

Som udgangspunkt er det gebyrfrit at handle på cervantesboghandel.dk, men ved brug af betalingskort udstedt uden for EU, eller udstedt som erhvervskort, vil du blive pålagt et gebyr, som afhænger af typen af dit betalingskort og det samlede ordrebeløb. Du får oplyst størrelsen af gebyret, inden du gennemfører din Ordre.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra cervantesboghandel.dk, eller når varerne afhentes i butikken. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Alle priser angivet på cervantesboghandel.dk er inkl. moms og alle andre obligatoriske statsafgifter. Priserne er dagspriser.

Købsbeløbet bliver først trukket fra købers konto, idet varerne bliver sendt, eller når de afhentes i butik. Dog reserveres købsbeløbet på din konto med det samme efter bestillingen er lagt.

Der tages ikke gebyr ved betaling på cervantesboghandel.dk.

Klik & hent – afhent i butikken

Når du handler på cervantesboghandel.dk, kan du spare porto på dit køb ved at vælge afhentning i butikken. Dette vælges, som en del af betalingsprocessen i webshoppen.

Du får direkte besked via mail eller sms fra os, når din vare er klar til afhentning.

Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer, leveringssvigt samt pris- og afgiftsændringer.

Levering og forsendelse

Den normale leveringstid på bestilte varer er på 1- 5 hverdage, hvis varen er på lager.

Da vores ene distributør først sender ordren, når alle varer er klar til forsendelse, så vil ordren i nogle tilfælde afvente fx forudbestiillinger. I sådanne tilfælde vil du blive kontaktet af os.

Levering sker via PostNord.

Bemærk; Cervantes Boghandel leverer kun inden for Danmarks grænser – ekskl. Færøerne og Grønland!

Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer, leveringssvigt samt pris- og afgiftsændringer.

Bytteservice, returnering & reklamationsret

Cervantes Boghandel har 7 dages landsdækkende bytteservice, så har du fortrudt dit køb, eller har du mod forventning fået en beskadiget varer, bytter vi uden brok.

Pas altid ekstra godt på den originale emballage. Vær opmærksom på, at varen ikke må være taget i brug, hvis den skal byttes, da dette formindsker værdien af varen.

En vare købt hos Cervantes Boghandel eller via vores cervantesboghandel.dk, kan byttes inden for 7 dage – bare den er i original og uskadt emballage og påsat byttemærke/kvittering.

Har du fortrudt dit køb skal du blot give os meddelelse herom.

Meddelelsen skal gives enten på mail info@cervantesboghandel.dk eller telefon 71 44 68 37.

Du kan også vælge at sende pakken retur, her skal du dog vedlægge klare oplysninger om begrundelse for returneringen samt ordrenummer.

Bemærk: Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering og fortrydelse af køb (varer leveret med PostNord)

Ved fortrydelse af køb kan du enten undlade at afhente varen, nægte at modtage varen eller returnere den til nedenstående adresse. Vi skal dog have besked om at du nægter at modtage pakken. Du kan også vælge at returnere ordren i butikken. Så længe du medbringer kvitteringen, kan du få pengene tilbage for købet.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Det vil sige at du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Ønsker du dine penge refunderet skal du returnere varen til ovenstående adresse.

Returpakken skal indeholde enten fakturaen eller en kopi heraf og være i væsentlig samme stand og mængde som ved afsendelsen.

Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.

Hvis du har afhentet din vare i butikken, skal du medbringe din bon/kvittering eller en kopi af din faktura/kvittering, for at du kan modtage pengene retur for dit køb.

Dokumentation for dit køb

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret):
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine (rimelige) fragtomkostninger.

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet.

Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du f.eks. betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

Bemærk: Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:

du reelt har taget varen i brug
den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.
du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm.

Persondatapolitik

Persondata:

For at du kan indgå aftale med os på cervantesboghandel.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Cervantes Boghandel I/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Alle medarbejdere der arbejder med håndtering af webordrer Cervantes Boghandel I/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig,

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Kundeoplysningerne bliver ikke transmitteret.

Ved bestilling af fysiske varer benytter vi forskellige lagere og transportører til at pakke og sende bestillingerne. Vi videregiver relevante oplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer, e-mail samt ordrenummer og den valgte leveringstype til lageret samt transportøren, der skal sende din ordre. Du kan i nogle tilfælde opleve af blive kontaktet af en af disse, såfremt de mangler oplysninger for at kunne sende din bestilling afsted.

Vi samarbejder med Trustpilot for at forbedre vores kundeoplevelse. Vi videregiver derfor din mailadresse til Trustpilot.

Som registreret hos Cervantes Boghandel I/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Cervantes Boghandel I/S via e-mail info@cervantesboghandel.dk.

Sikkerhed

Online betaling på cervantesboghandel.dk kører igennem NETS.

Det betyder, at du kan være sikker på, at der ikke er andre, der får fat i dit kortnummer. Indsamlingen af personlige oplysninger finder sted med henblik på levering af en ydelse. Alle personlige oplysninger, der angives ved køb, behandles fortroligt og anvendes kun til at gennemføre handel og forsendelse.

Oplysningerne er kun tilgængelige for den internetansvarlige og de ansvarlige for ekspedition af ordren. Personoplysninger dvs. navn, adresse og e-mailadresse transmitteres ikke krypteret til virksomheden og opbevares i en database, ikke krypteret.

Cookies

I forbindelse med handel og øvrig færden på cervantesboghandel.dk vil vi lægge en cookie (en lille tekstfil) på din computer – det er for at kunne gøre eventuelle fremtidige bestillinger lettere.

Cookien er ikke farlig og kan altid slettes fra din computer. Vi registrerer ikke, hvem vi lægger cookies hos.

Du kan slette denne cookie ved at vælge «Funktioner» i din browser og klikke på «Internetindstillinger». Herefter klikker du blot på knappen «Slet cookies» og vælger «OK». Så er alle registreringer slettet fra din computer. Cookies gemmes, indtil du vælger at slette dem fra din maskine.

Læs mere om sikkerhed og Cookies på forbrug.dk.

Klage adgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@cervantesboghandel.dk.

Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her.